Tava mot copil si cutiuta prima suvita Safari Baby Kids

Cu ocazia ceremoniei de tăiere a motului, tava personalizată devine un accesoriu important pentru a pentru petrecere și pentru a crea o amintire de neuitat. Această tavă specială, disponibilă pe bootiq.ro, este perfectă pentru a adăuga un plus de farmec și personalitate ceremoniei de tăiere a motului.

Tava pentru tăierea motului este un moment unic în tradiția românească, iar această tava personalizată este un mod excelent de a face ceremonia mai specială și de a crea o amintire pe viață. Tava este confecționată din lemn de pin, în atelierul BOOTIQ din Bucuresti, unde este vopsită cu culori pe bază de apă și personalizată cu ilustrații în stil watercolor, care reprezintă diverse animale din sălbăticie, cum ar fi elefanți, lei, zebre, girafe, tigri și rinoceri.

Aceste ilustrații îmbină armonios culorile vii și pastelate, ceea ce conferă tavii un aspect elegant și jucăuș. Tava este personalizată cu numele copilului și un mesaj special, pentru a face ca ceremonia să fie cu adevărat unică și personală. În plus, tava are un mâner în formă de inimioară și este însoțită de o cutiuță specială pentru a păstra prima suviță de păr a copilului.

Această tava personalizată pentru tăierea motului este un cadou perfect pentru orice părinte sau fin care dorește să adauge un plus de farmec și personalitate ceremoniei de tăiere a motului. În plus, poate fi o piesă decorativă deosebită în camera copilului, cu ilustrațiile watercolor adăugând o notă de culoare și joc.

Această tavă personalizată este disponibilă în variante pentru băieți și fete, astfel încât să se potrivească cu stilul și preferințele fiecărui copil. În plus, poate fi achiziționată împreună cu alte produse din aceeași colecție, precum cutii din lemn, tricouri sau semne de bun venit pentru a crea un cadou complet și personalizat.

Tava personalizată pentru tăierea motului de pe bootiq.ro este o alegere excelentă pentru a face ceremonia de tăiere a motului mai specială și pentru a crea o amintire de neuitat. Această tavă personalizată este confecționată cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să fie sigură și durabilă, iar ilustrațiile watercolor îi conferă un aspect elegant și jucăuș. Așadar, dacă îți dorești să oferi un cadou unic și special pentru copilul sau finul tău, această tavă personalizată este o alegere excelentă.

Tava mot copil si cutiuta prima suvita Safari Baby Kids Blue - Tavita Mot Baiat - Set pentru un An Baieti