Afișez toate cele 21 de rezultate

Marturii Personalizate Botez

Sufletul unui proaspat parinte este incarcat in permanenta de sentimente unice. Primul moment in care te-a privit in ochi si ti-a zambit, prima clipa cand a adormit la pieptul tau, toate aceste lucruri marunte au starnit in sufletul tau o furtuna de sentimente greu de exprimat in cuvinte.
Din dragoste pentru parinti si pitici am creat marturiile personalizate botez, astfel incat toate persoanele dragi tie sa isi aminteasca de emotiile frumoase pe care le-ai trait in momentul crestinarii micutului tau.
Mii de clienti au ales marturiile Bootiq
Marturiile watercolor sunt printate pe o hartie foto magnetica speciala, cu look usor satinat, fiind personalizate cu poza ta preferata. Imaginea este editata digital de designerii nostri intr-un stil ilustrat watercolor. Nu este nevoie de o imagine profesionala – chiar si o fotografie facuta cu telefonul, daca lumina este suficienta, este perfecta. Cand sunt gata de la design te contactam si iti trimitem o simualre pentru validare. Dimensiunea marturiilor pentru botez este de 10.5 x 10cm. Se pot lipi pe usa de la frigider sau pe usa de la intrare. Mesajele sunt personalizabile si cu cat mai creative cu atat sansele mai mari sa fie pastrate pe frigiderele invitatilor. Termenul de executie este de regula 3-5 zile lucratoare. Recomandam din suflet, desi mai scump, ambalajul din carton colorat legat cu snur si sigilat cu ceara.