Afișez toate cele 144 de rezultate

Tablouri living moderne. Nou, colectia bootiq de tablouri living! Tiparite pe hartie foto profesionala cu cerneala garantata sa reziste 100ani tablourile minunate de la bootiq au preturi mici si se potrivesc perfect oricarui decor. Tablourile noastre sunt inramate cu rame din lemn sau imprimate pe panza canvas (tablou canvas).

Cumpărați imagini pe pânză de calitate de la cei mai buni artiști și fotografi sau încărcați propriile fotografii și transformați-le în opere de artă personale. Fiecare tablou canvas este realizat manual in atelierul nostru de producție folosind panza premium art, lemn slefuit de pin și cerneluri de arhivă.

Un tablou pe panza imbunatateste instantaneu orice spatiu. Explorați sute de desene sau modele de la artiști independenți din întreaga lume – de la ilustrații la tablouri minimaliste si de la imagini abstracte la fotografii uimitoare – și alegeți dimensiunea potrivită pentru dvs. Fiecare tablou canvas cumparat de la bootiq beneficiaza de garantie de 30 zile, timp in care il puteti returna sau in cazul nefericit in care l-ati deteriorat din greseala va trimitem altul complet gratuit!

-50%
Prețul inițial a fost: 1.200 lei.Prețul curent este: 599 lei.
-42%
Prețul inițial a fost: 1.200 lei.Prețul curent este: 699 lei.
-42%
Prețul inițial a fost: 1.200 lei.Prețul curent este: 699 lei.
159 lei