positive review The service was amazing. I made a mistake and they reacted to my message right away. The design looks super and the present is sooo original. My hubby was complaining I shouldn't spend money on presents for him. Guess who took his words back 😂

media thumbnail 0
Freya Verschoor Avatar
Freya Verschoor
4/15/2020

positive review Va multumim pentru comanda ,este mult mai frumos in realitate!!!😍
Recomand cu toata increderea!!!!👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩🤩

media thumbnail 0
Zaharia Stefania Avatar
Zaharia Stefania
12/02/2021

positive review Produsele și serviciile sunt de nota 10+! Recomand cu încredere

media thumbnail 0
Mihai Tanasov Avatar
Mihai Tanasov
8/21/2019

Bună ziua. Au fost niște cadouri speciale,superbe...cu ajutorul dumneavoastră am văzut uimirea,fericirea oamenilor importanți din viata mea.Fotografiile nu sunt dintre cele mai fericite sau realizate profesional.Vă mulțumesc!!!

media thumbnail 0media thumbnail 1
NOU - The Sky Sound - Tablou personalizat cu harta stelelor asa cum a aratat intr-o zi speciala si clip audio/video Image
NOU - The Sky Sound - Tablou personalizat cu harta stelelor asa cum a aratat intr-o zi speciala si clip audio/video
Cati Dabija Avatar
Cati Dabija
1/19/2022

positive review Am primit doua tablouri absolut superbe, intr un timp foarte scurt! Recomand cu toata increderea! 😍

media thumbnail 0
Anca Mogoi Avatar
Anca Mogoi
5/18/2020

Sunt foarte încântată🤩 exact ca în poze și foarte ușor de pus pe perete , băiețelului meu îi plac foarte mult 💙

My Tropical Playground - Elemente decorative pentru camera copiilor Image
My Tropical Playground - Elemente decorative pentru camera copiilor
Gabriela C. Avatar
Gabriela C.
6/23/2022

Calitate superioară. Imaginile se vad foarte clar chiar dacă ai crede ca sunt de dimensiune mica. Arata foarte bine.

Inima cu Amintiri  – Tablou personalizat cu fotografiile tale preferate, Cadou pentru bunici, prieteni, cadou iubita Image
Inima cu Amintiri – Tablou personalizat cu fotografiile tale preferate, Cadou pentru bunici, prieteni, cadou iubita
Denisa S. Avatar
Denisa S.
6/22/2022

Minunat totul. Calitate superioară, sunetul se aude bine, se încarcă rapid, imaginile sunt clare. Am comandat 3 tablouri și toate sunt superbe. Multumesc foarte frumos pentru tot, am avut nevoie de ele mai repede și ați făcut tot posibilul sa le primesc. Super echipa! Cel mai minunat și elegant, finuț cadou .

Magic Sky Foto & Sound - Tablou personalizat cu harta stele, fotografie si sunet Image
Magic Sky Foto & Sound - Tablou personalizat cu harta stele, fotografie si sunet
Denisa S. Avatar
Denisa S.
6/22/2022

Buna ziua! Foarte frumos designul invitatiei, printate bine si rapid, aprecieri echipei! Pacat ca nu au mai fost disponibile optiunile de plicuri in mai multe culori, in rest servicii de calitate, multumim!

Invitatie de Boho Starry Night - Meniu Nunta, Placecard Nunta in acelasi stil Image
Invitatie de Boho Starry Night - Meniu Nunta, Placecard Nunta in acelasi stil
Diana Avatar
Diana
6/21/2022
  • 1
  • 2
  • 48
  • >