YOU ARE MADE OF STARDUST AND WISHES AND MAGICAL THINGS.

Suntem cu toții copii ai universului – comete călătoare în căutare de un loc pe care să-l numim “acasă”. Așa cum praful de stele flutură în inimile noastre, în venele noastre curge magia. Imaginați-vă că fiecare celulă din trupul nostru este un univers mic în sine, cu galaxii infinite și sisteme solare care se învârt, se rotesc în echilibru perfect. Suntem compuși din miliarde de astfel de universuri, fiecare cu o poveste de spus, fiecare cu o sclipire de dorințe și de magie.

Sunt clipe când dorințele ne împing înainte, precum vântul care goneste o barcă până în largul mării. Ne inspiră să ne întrecem limitele, să ajungem mai departe decât am îndrăznit vreodată. În visele noastre curajoase, explorăm tărâmul posibilităților, iar dorințele noastre se transformă în punți ce ne conduc spre destinații neînchipuite. Acesta este felul în care magia curge prin noi – ca o fântână nesecată de vise și speranțe.

Dar ce ar fi dacă am privi praful de stele și magia nu ca pe niște componente exterioare, ci ca pe însăși esența noastră? Ce dacă suntem noi înșine stardustul ce adună lumina stelelor, dorințele ce adună lumina speranței, și magia ce strânge lumina misterului? Ce dacă acestea nu sunt doar lucruri care ne îmbracă, ci și lucruri care ne definesc?

Pentru că în final, în esența noastră, suntem fiecare o alchimie miraculoasă a stardustului și dorințelor, a viselor și a magiei. Ne îmbrățișăm propriile noastre comori ascunse și lumini nevăzute. Ne rătăcim și ne regăsim în aceeași poveste cosmică, ne scriem și ne rescriem propriul scenariu. Și poate că acesta este cel mai magic lucru dintre toate – suntem nu doar martori, ci și creatori ai propriei noastre magii. Suntem praf de stele și dorințe și lucruri magice.