Politica Magazinului Nostru

Plata se poate face fie ramburs, la primirea coletului, fie in avans cu cardul. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va rugam sa ne contactati pentru detalii.
Livrarea produselor se face prin Fan Courier sau URGENT CARGUS, transportul gratuit se ofera doar pentru localitatile in care exista sedii Fan Courier/Urgent. Pentru localitatile in care se calculeaza taxa pe km suplimetari veti fi contactat telefonic pentru a vi se transmite costul final de transport. Adresa de livrare este cea specificata de dvs in informatiile contului dvs. Daca doriti o alta adresa de livrare, va rugam sa ne anuntati.
Primim orice reclamatii despre produsele noastre, iar daca doresti sa ne returnezi un produs este suficient sa ne contactezi pe mail. Returnarea produselor se face in termen de 15 zile de la primirea coletului. Produsele personalizate nu pot fi returnate decat daca acestea prezinta defecte majore sau distrugeri petrecute pe perioada transportului.
Aproape toate produsele noastre pot fi modificate si personalizate, asa ca nu ezita sa ne contactezi daca iti doresti ceva deosebit. Putem lucra la comanda un model ales de tine cu imaginile pe care le doresti si culorile pe care le avem la dispozitie. In principiu dimensiunile sunt standard, insa daca este o comanda mare se pot face modificari. Toate produsele din magazin sunt lucrate manual la comanda, insa timpul de executie nu depaseste 2-4 zile lucratoare decat daca este vorba de cantitati foarte mari. Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda daca ai nevoie de produs pana la o anumita data, altfel comanda ta va fi procesata intr-un interval de maxim 5 zile.