Garanția ARTCOVER pentru Tablourile PREMIUM de pe bootiq.ro

Descoperă Evoluția Artistică cu ARTOVER. Privim arta ca pe un fluid dinamic, în continuă transformare și adaptare. Când alegeți un tablou din categoria PREMIUM de pe bootiq.ro, nu doar că investiți într-o piesă de artă de calitate, ci și într-un viitor plin de posibilități. Grație garanției noastre unice, aveți libertatea de a reimprospăta și redefini spațiul dvs. ori de câte ori simțiți nevoia de o schimbare, și asta fără costuri. Imaginați-vă: în loc să cumpărați o nouă piesă de artă de fiecare dată când doriți o schimbare, cu ARTCOVER, tabloul dvs. PREMIUM se transformă și evoluează alături de dvs. O garanție care asigură înlocuirea gratuită a imaginii, un serviciu fără bătăi de cap, și o posibilitate de a reînvia emoția unui tablou nou de până la trei ori!

Mai mult decât un simplu tablou, cu ARTCOVER primiți o fereastră către un viitor artistic nelimitat. Permiteți-ne să vă însoțim în această călătorie estetică și să transformăm împreună orice spațiu într-un sanctuar al artei contemporane.

La Bootiq, ne dedicăm să oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri. Cu aceasta în vedere, suntem bucuroși să vă prezentăm detaliile garanției noastre pentru tablourile din categoria PREMIUM achiziționate de pe bootiq.ro:

Cuprinderea Garanției:

Garanția ARTCOVER asigură înlocuirea gratuită a imaginii imprimate pe tabloul dvs. în primii 6 ani de la achiziție. Aceasta este valabilă pentru un maximum de 3 înlocuiri.

Excluderi:

Deși garantăm înlocuirea imaginii, nu oferim servicii de montaj pentru printul nou în rama existentă. Cu toate acestea, procesul de înlocuire este simplu, dar vă recomandăm să manevrați tabloul cu precauție pentru a preveni orice deteriorare.

Costuri Adiționale:

Deși costul printului de schimb este suportat de noi, o taxă de transport în valoare de 19 RON va fi suportată de dvs.

Cum să Beneficiați de Garanție:

Serviciul ARTCOVER de înlocuire poate fi solicitat după primele trei luni de la data achiziției. Pentru a înlocui designul, trimiteți-ne un e-mail cu numărul comenzii inițiale și numele tabloului din categoria PREMIUM al cărui design doriți să-l folosiți.

Procedura de Livrare și Returnare:

Printul pe care îl veți primi este nou și va fi livrat într-un interval de 3-5 zile lucrătoare. Printul vechi va fi preluat de un curier în zilele lucrătoare următoare solicitării dvs.